20 Mayıs 2010 Perşembe

yıldönümü pastası ve sünger bop

doğum koçum, profiterol ustası, yemek menülerini taçlandıran,her seferinde döktüren elinin lezzetine doyum olmayan arkadaşım herşeyden önemlisi ahiretlik bacım LEYLA'ya ithaf olunur.

niyemi her iki doğumuma giren,
yediğim en güzel ev yapımı profiterolü yapan,
aynı sofraya hem içli köfte hem mantıyı sunan,
sofrasından kalkmak istemediğim O,
ailecek hürmetkar, pırıl pırıl Allah bağışlasın çocukları olan arkadaşım, iyiki varsın...


evde yapılmış sade kek arasına tiramusu kreması ve üzerine şeker hamuru kaplaması, arkadaşım leylanın evlilik yıldönümleri için yapmıştım epey zaman önce.


*************************************************************************************

sünger bopu ise oğlu Murat için Kaanın doğumundan bir gece önce gece üçe kadar uğraşıp yapmıştık birlikte, keki ve kreması ona ait. ertesi gün doğum gününe katılıp doktor muayenesine diye gidip doğru doğumhaneye girmiştim. tabi Leylada organizasyonu yapıp arkamdan geldi sağolsun. sanırım macerasız bir doğumum olmayacak Leyla, üçüncü olur mu Allah bilir ama Leyla, doktorcum Metin Acu ve ben üçlemesini tamamlamadan olmasın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder