mmmmmm tiramusu dendimi ağzım sulanır, burada her markette kedidili bulmak mümkün. birde mascarpon eklenince değmeyin keyfime. tarifi ise çok kolay.
kreması için :
- yarım litre süt
- 2 yumurtanın sarısı
- 2 çay bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 1 çay kaşığı vanilya özü
bütün malzemeleri karıştırıp ağır ateşte bir taşım kaynattım ve soğuduktan sonra 1 paket mascarpon koyarak çırptım.
kedi dillerini ıslatmak için :
- 1 subardağına yakın sıcak su
- 2 tatlı kaşığı nescafe
- 2 kaşık tozşeker
hazırladığım karışıma batırılmış kedidillerinin yarısını ıslatarak kelepçeli kalıbın dibini kaplayacak şekilde yerleştirdim, arasına kremanın yarısı tekrar kedidili ve kalan kremayı her tarafına gezdirdim, iyice soğuduktan sonrada üzerine kakao eledim. veee sonuç.
şık görinmesi içinde ayaklı seris tabağında kurdela ile bağladım.
muhteşem görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilgercekten cok şık vellezetli bir görüntü, sanırım orjinal italyan tarife uygun yapmışınız sevgiler.
YanıtlaSil