korsan kayalari
3.gun kanarya manastiri ve karsisinda korsan kayaliklarindan sonra selimiyeye ulastik. cok sirin son iki yilda selimiye degismis ve daha guzellesmis.
teknede lokma keyfi icin malzemeler :
- 1/2 su bardagi sut
- 1 paket toz maya
- su
- yaklasik 800 gr un
- tuz
- corekotu
sut, su ve maya el ile karistirilir, un ve tuz ilave edilir hamur haline gelinceye kadar el ile cirpilir. kapagi kapatilarak bir saat havalanincaya kadar mayalandirilir. kizgin yaga istenen buyuklukte dokulerek altin sarisi kizartilir. sonra leyla sultanin usulu yanina bal, seker ile servis yapilir yada tekne ekibinin modifiyesi ile peynir veya nutella ile sonsuz lezzet denizinde kaybolabilirsiniz. bu tarifi bu tura katilamayan ama hergun kulaklarini cinllattigiiz nudosumuza yani kaya ailsine ithaf ediyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder