8 Aralık 2011 Perşembe

düğün kurabiyeleri


yaz sonu memlekete gitme nedenimiz bir hayli özeldi. halamızın nikah törenine katılmak için yola çıktık. Kavala - İstanbul - Eskişehir konaklama derken Ankaraya vardık. bir çok arkadaşımızı görüp hasret giderdik. hatta eskişehirde sevgili Efsuncugumun evinde kurabiyelerimizi pişirip süslemeleri ile birleştirip sabah Ankaraya ulaştık. giyindik, kuşandık ve bu mutluluğa tüm kalbimiz ile bizde EVET dedik. halamıza ve ailemize katılan eniştemize ömür boyu mutluluk, gönüllerince dolu dolu bir yaşam diliyoruz.




      

kuzular çok mutlu idi. irem kızım babaannesinin getirdiği gelinliği giyip tacı takınca pek bi hoşuna gitti. küçüğümüz ise olaydan habersiz olsada herkesin neşesine ortak oldu.

4 yorum:

  1. Halana ömür boyu mutluluklar dilerim..
    Kurabiyeşer harika görünüyorlar harika..
    Ellerinize sağlık
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım bende izledim o programı,biz şeker kurabiye demeyiz adına ama birbirine çok benziyor,annemde arada yapar kuyruk yağıyla ama ben pek sevmiyorum.
    Ağır oluyor kuyruk yağıyla ve kokuyor sanki..:)))
    İstersen deneyebilirsin ama ben önermiyorum.
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. Ebrucum, hem marifetli hem de sevgi dolusun. Bence sen bir SÜPER ANNESİN! blogunu Neco' dan almıştım ve yaklaşık bir yıldır takip ediyorum seni.. Yılbaşı hediyelerin için tekrar teşekkür ederim arkadaşım. Çok incesin.
    Bu arada İrem kocaman olmuş, Kaan ise çok şirin ve sana benziyor :)
    Sevgiler, Nevin

    YanıtlaSil
  4. Ebrucum bu fotolara bakmak nostaljik oldu benim için :) gene gelin gene yapalım bu defa kimin için olur bilemem :)

    YanıtlaSil