30 Aralık 2014 Salı

2015'e 1 kala






yılın son günleri kar yağdı yağacak derken beklenen oldu ve pazartesi günü Uludağ'da sisle birlikte başladı. İki kişi kalmak değişik oldu; biraz boş biraz sakin biraz yalnız ve koşturmasız. Kesinlikle alışılmadık konforu özlenir. Bu rehavete kendimizi kaptırmadan salı günü öğleden sonra Bursa'ya inmeye iyiki karar vermişiz. yaklaşık üç saatte yolda kalmış vasıtalara ve görüş mesafesinin kısalığına rağmen şehre vardık. Arabamıza ulaşıp Çanakkaleye hareket ederek doğru karar vermişiz keza bir gece daha konaklasaymışız yağan kar yolları kapattığı için kuzucuklarımızdan ayrı yeni yıla girecektik. Yandaki fotoğraf kaldığımız sürede görüş mesafesinin en açık olduğu zamandı. Zirveye varmanın keyfi eğlenceliydi. 



 




yılın son akşamını böyle karşıladı Çanakkale. Uzayan tatil ve kar topu oyunları çocukları mest etti. En güzel şeylerden biri çocuk olmak.














Yeni yıl iyi dilekler için bir başlangıç. Nerede olduğumuzu görmek için kendimize soracağımız soruların başlangıcı. ya da nereye gitmek istediğimle ilgili. Soruların cevaplarını bulduğumuz, sevdiklerimizle olacağımız, sağlıklı bir yıl olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder