30 Temmuz 2014 Çarşamba

geldi geldi Kaan geldi





Küçük kuzuların hayatla tanıştıkları ilk anda yanında olanların mutlulukları kelimeler ile anlatılmaz. Anneleririn heyacanlı, mutlu bazen  şaşkın bakışları altında ürkek ama mücadelecilerdir. Hayata tutunmaya çalışırlar ilk andan beri. bide böyle tatlı, şirin ve Tatar olursa insanın içine sokası geliyor onu. Merakla beklediğimiz ve annesinin bir an önce!!! doğurmaya can attığı KAAN bebekle bende bir hafta kadar sonra tanıştım nihayet. Son iki ayda peşpeşe bebek doğumlarına şahit olunca yeni doğan bebek hasretim dalgalandı, sevdikçe sevesi geliyor insanın canım. Bebek teninin ipeksiliği, kokularının tarif edilemeyişi, dudaklarının ucuna yerleşen belli belirsiz gülümseme, her daim ilgiye ve şefkata muhtaç oluşları bana çok dokunuyor . 



Maşallah kısmetli kuzu teyzeleri, amcaları, sevdikleri pek çok. Annesi pek şık çikolatalar, sunum sepetleri ve anı defteri hazırlamış. Allah anneli babalı büyütsün. Canım Arkadaşım İyiki  doğurmuşsun.



Kerem kuzumuz bir önceki gözağrımız. O da artık ağabey oldu. Sarı kuzum anaokuluna bile yazılmış, okula gidecek artık. ES ES futbol takımımızın ileri üçlüsü belli oldu. Küçük Kaan Kerem ve büyük Kaan. Ooo kızlar azınlıkta kaldı, ilgililere duyurulur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder